Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації)

Компанія AVTOFISHka забезпечує захист персональних даних кожного, хто відвідує інтернет-магазин AVTOFISHka.vn.ua, спілкується з нами або купує товари в інтернет-магазині AVTOFISHka.vn.ua. Інформація, яку Ви надаєте, використовується виключно для обробки Ваших замовлень. Компанія AVTOFISHka здійснює обробку інформації відповідно до Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.

Надання інформації третім особам

З метою задоволення Ваших потреб, ми залучаємо інших осіб для виконання різних функцій, наприклад: оформлення та доставки замовлень, проведення маркетингових та рекламних заходів, обробки платежів за кредитними картками, надання інших послуг. Такі особи можуть мати доступ до наданої Вами персональної інформації, в обсягах необхідних для виконання ними функцій, пов’язаних з виконанням Ваших замовлень. Ми також можемо використовувати персональну інформацію для повідомлення Вас про важливі зміни в нашому інтернет-магазині AVTOFISHka.vn.ua, які, на наш погляд, можуть Вас зацікавити.

Прийняття цих умов

Використовуючи інтернет-магазин AVTOFISHka.vn.ua, тобто надаючи свої персональні дані, Ви надаєте право на використання і обробку Ваших персональних даних, а також ознайомлені з правами витікаючими із ЗУ “Про захист персональних даних”. У разі, якщо Ви не згодні з цією Політикою, будь ласка не надавайте інтернет-магазину AVTOFISHka.vn.ua даних про себе, згідно яких Вас можна ідентифікувати.